Услови коришћења

МОЛИМО ВАС ПРОЧИТАЈТЕ ОВЕ ОПШТЕ УСЛОВЕ И ОДРЕДБЕ („ОДРЕДБЕ И УСЛОВИ“) ПАЖЉИВО ПОШТО ОН УРЕЂУЈУ ВАШУ КОРИШЋЕЊЕ ОВОГ САЈТА (КАКО ЈЕ ДЕФИНИСАНО ДОЛЕ) И КУПОВИНУ БИЛО КОГА(ИХ) ПРОИЗВОДА ОД ВАС. Приступањем или коришћењем ове веб странице, мобилне апликације или другог производа или услуге (заједно „Веб сајт“ или „Сајт“) на било ком рачунару, мобилном телефону, таблету, конзоли или другом уређају (заједно, „Уређај“), потврђујете да сте прочитали, разумели и сагласни да вас обавезују ове Услове и одредбе и било који други важећи закон, без обзира да ли сте регистровани или не. Ови Услови и одредбе (заједно са свим информацијама и политикама које се овде помињу (заједно, „Услови и одредбе“) регулишу ваше коришћење, приступ и куповину производа са Сајта. Ове Услове и одредбе можемо променити на у било које време без обавештења, који ступа на снагу након његовог постављања на Сајт. Ваше даље коришћење Сајта сматраће се да прихватате ревидиране Услове и одредбе. Ако се не слажете са овим Одредбама и условима, немојте користити овај Сајт.

Ауторска права и жигови

Ауторска права на сав Садржај су и остају у власништву нас, њених повезаних компанија или њених даваоца лиценци према потреби. Осим ако је другачије назначено у одређеним документима на Сајту, овлашћени сте да прегледате, репродукујете, штампате и преузимате Садржај који се налази на Сајту само у личне, информативне и некомерцијалне сврхе. Не смете да мењате било који од материјала и не смете да копирате, дистрибуирате, преносите, приказујете, изводите, репродукујете, објављујете, лиценцирате, креирате изведена дела из, преносите или продајете било који Садржај. Не можете поново користити било који Садржај без претходног пристанка од нас. За потребе ових Одредби и услова, забрањена је употреба било ког таквог садржаја на било којој другој веб страници или умреженом рачунарском окружењу. Не смете да уклоните никаква обавештења о ауторским правима, жиговима или другим власничким напоменама са Садржаја који се налази на Сајту.

Сви заштитни знаци, услужни знакови, логотипи и трговачка имена који се појављују на нашим производима, амбалажи производа и/или на сајту, без обзира да ли су регистровани или не, остају искључиво власништво нас, њених повезаних компанија или њених давалаца лиценце (по потреби) и заштићене важећим законима и уговорима о жиговима. Не смете да користите, копирате, репродукујете, поново објављујете, отпремате, постављате, преносите, дистрибуирате или модификујете било који од заштитних знакова на било који начин, укључујући оглашавање или публицитет који се односи на дистрибуцију материјала на Сајту, без нашег претходног писменог пристанка. Коришћење било које жигове на било којој другој веб страници или мрежном рачунарском окружењу, на пример складиштење или репродукција (дела) Сајта на било којој спољној интернет страници или креирање веза, хипертекста, веза или дубоких веза између Сајт и било који други интернет сајт, забрањен је без нашег изричитог писменог пристанка.

Приступ сајту

Ваша је одговорност да обезбедите да ваша опрема (рачунар, лаптоп, нетбоок, таблет или други мобилни уређај) испуњава све неопходне техничке спецификације како бисте могли да приступите и користите Сајт и да је компатибилна са Сајтом.

Можемо, с времена на време, ограничити приступ одређеним функцијама, деловима или садржају Сајта, или целог Сајта, на кориснике који су се регистровали код нас. Морате осигурати да су сви подаци о регистрацији које наведете тачни. Ако одаберете или добијете акредитиве за пријављивање (као што су корисничко име и лозинка или други идентификатор) као део наших безбедносних процедура, такве информације морате третирати као поверљиве и не смете да их откривате никоме другом. Одговорни сте за све активности које се дешавају под вашим акредитивима за пријаву и морате нас одмах обавестити о свакој неовлашћеној употреби или другом кршењу безбедности за које сазнате. Задржавамо право да онемогућимо све акредитиве за пријаву, у било ком тренутку, ако по нашем мишљењу нисте испоштовали било коју од одредби ових Одредби и услова.

Злоупотреба сајта

Забрањено вам је да користите Сајт за објављивање или преношење било каквог садржаја генерисаног од стране корисника који крши или може повредити права интелектуалне својине трећих страна или који је претећи, лажан, обмањујући, запаљив, клеветнички, нарушава приватност, опсцен, порнографски, увредљив, дискриминирајући, незаконито или које би могло да представља или подстакне понашање које би се сматрало кривичним делом, повредило права било које стране или које би на други начин могло довести до грађанске одговорности или повредити било који закон. Можемо вам ускратити приступ сајту у било ком тренутку по сопственом нахођењу и што ће укључивати ситуације у којима сматрамо да је ваше коришћење сајта у супротности са било којим од ових услова и/или важећих закона. Даље вам је забрањено да користите Сајт да бисте се лажно представљали као друга особа, корисник или наше особље, запослени или представник, што имплицира да смо ми одобрили све ваше изјаве, нити да постављате или преносите било који материјал који би могао да оштети или омаловажи или било које од његових повезаних лица ентитета на било који начин.

Такође вам је забрањено да користите Сајт за оглашавање или обављање било каквог комерцијалног позивања.

Не смете, док приступате или користите Сајт: захтевате или на други начин покушавате да прикупите, добијете или сачувате личне податке, лозинке, информације о налогу или било коју другу врсту информација које се односе на друге кориснике; приступ или коришћење налога друге особе; прикрити порекло било какве комуникације; изменити, модификовати, уоквирити или „пресликати“ било који Садржај; креирајте дубоку везу до нашег сајта заобилазећи почетну страницу нашег сајта; користити било које рударење података, роботе или сличне алате за прикупљање и екстракцију података у вези са Сајтом; инхибирати, ометати или на други начин спречити било кога да користи или приступити Сајту или прекинути било које корисничко искуство на Сајту, укључујући, али не ограничавајући се на, поступање на било који начин који омета размену корисника у реалном времену; ометају или ометају Сајт, или сервере или мрежне везе са Сајтом, не поштују све захтеве, процедуре, политике или прописе мрежа повезаних са Сајтом; модификовати, адаптирати, подлиценцирати, превести, продати, обрнути инжењеринг, декомпилирати или раставити било који део Сајта; или покушајте да добијете неовлашћени приступ Сајту (или било ком његовом делу).

Наручивање и доступност

Производе на Сајту можете купити само за личну употребу, а не за препродају. Давањем поруџбине на Сајту, потврђујете да купујете Производе само за личну употребу, а не за препродају и прихватате одредбе и услове садржане овде. Задржавамо право да одбијемо поруџбине из било ког разлога без објашњења. Све поруџбине постављене на сајту подлежу нашем прихватању. Нисмо у обавези да прихватимо вашу поруџбину и можемо, према нашем нахођењу, да одбијемо да прихватимо било коју наруџбу или можемо да откажемо било коју поруџбину, без обзира да ли је поруџбина потврђена или не, из било ког разлога или без икаквог разлога, и без одговорности према вама или било коме другом. Све поруџбине подлежу нашој потврди е-поште. Ако је ваша кредитна картица већ наплаћена за поруџбину која је касније отказана, ми ћемо вам вратити новац. Имајте на уму да производи приказани на сајту могу бити ван залиха или укинути, а доступност није загарантована. Овај сајт може садржати штампарске грешке или техничке нетачности.

Дозвољена употреба

Сајт можете да користите само за некомерцијалну употребу и само у складу са овим условима. Можете да преузимате и приказујете садржај са Сајта на екрану рачунара, штампате и копирате појединачне странице и, у складу са следећим одељком, чувате такве странице у електронском облику. Додатни услови се такође могу применити на одређене функције, делове или садржај Сајта и, тамо где се примењују, биће приказани на екрану или доступни путем везе. Ниједан део било ког садржаја не може се репродуковати у било ком облику или уградити у било који информациони систем, електронски или механички, осим за вашу личну употребу (али не за препродају или редистрибуцију). Ви ћете бити искључиво одговорни за сву штету и другу штету која проистиче из вашег коришћења Сајта и садржаја. Нећемо се сматрати одговорним за било какву употребу Сајта и садржаја које сте направили у супротности са било којим применљивим законима и прописима и овим Условима и одредбама.