Правила о приватности

Ова Политика приватности се примењује на веб локацију и/или време када делите своје личне податке са нама на друге добровољне начине (наш „Сајт“). Ценимо наше клијенте приватности и ценимо ваше поверење да ћемо поштовати вашу приватност на пажљив и разуман начин. Посетом Сајту и/или коришћењем производа и услуга који су вам доступни на Сајту, сагласни сте са условима ове Политике приватности. Пажљиво прочитајте ову политику.

Наше пословање се стално развија и наша Политика приватности и Сајт такође ће се развијати. Можемо да шаљемо периодичне подсетнике о нашим обавештењима и условима пословања е-поштом, осим ако нам нисте дали инструкције да то не радимо, али требало би да често проверавате наш сајт да бисте видели недавне промене. Осим ако није другачије наведено, наша тренутна Политика приватности се примењује на све информације које имамо о вама и вашем налогу. Ако одлучите да посетите Сајт, ваша посета и сваки спор око приватности подлеже овој Политици приватности.


КОЈЕ ЛИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О КЛИЈЕНАМА САЈТ ПРИКУПЉА?

Ево типова информација које прикупљамо:


АУТОМАТСКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

За сваког посетиоца нашег сајта, наш сервер аутоматски препознаје информације које се односе на име домена клијента (или име провајдера приступа посетиоцу), али не и адресу е-поште. У овом одељку смерница, оно што дефинишемо као информације означава било коју информацију помоћу које можете да ступите у контакт, као што су ваше име (име и презиме) и ваша адреса (град, држава, поштански број). Такође можемо аутоматски да прикупљамо друге неличне информације као што су тип претраживача који користите, адреса веб-сајта са којег потиче ваша посета, оперативни систем који користите, име домена вашег провајдера интернет услуга, странице које посету сајту и трајање ваше посете.


ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ НАМ ДАЈЕТЕ

Такође прикупљамо и обједињујемо информације које су добровољно дали клијенти, на пример када комуницирате са нама електронским путем.


КОЛАЧИЋИ

Наш сајт користи колачићи и веб светионици (такође упућено до као веб бубе, пиксела ознаке или јасно ГИФ-ови) до управљати и сигуран тхе Сајт и емаил програме. Ми урадите не користити колачићи или веб светионици до сакупљати или продавница лични информације. А колачић је а мали фајл постављени на твој рачунар када ти посета а веб сајт. Његово сврха је до управљати твој веб сајт искуство, помоћ спречити превара, и дозволити за Подешавање оф тхе веб странице представљено до ти када ти повратак до тхе веб сајт. Веб светионици су мали битс оф рачунар код то дозволити а веб сајт власник до трацк тхе радње оф корисника на тхе сајту и примаоци оф емаил комуникације. Колачићи и веб светионици помоћ нас разумети како потрошачи користити тхе Сајт и емаил тако ми моћи стражар против превара и дизајн боље услуге ин тхе будућност. Наш сајт може такође користити колачићи и веб светионици до мерити тхе ефективност оф наше онлајн оглашавање иницијативе и одредити тхе корелација између купаца нашег сајта и тхе онлајн сајтови они посета.


КАКО ДОЕС КОРИСТИ НАШ САЈТ ТХЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ТО ПРИКУПЉА О ТОМЕ КУПЦИ?

Информације О томе наше купаца је ан важно део оф наше посао, и ми су не ин тхе посао оф продаја или изнајмљивање то до било који трећи журка. Међутим, ако ми изабрати до урадите тако ин тхе будућност, ми воља обавестити ти. Ми Објави купац информације само на а ограничен основу и са наше родитељ компанија и подружнице. Ми Објави то на а ограничен основу са агенти ми користити из време до време до послати поштански Пошта и емаил, уклонити понављајући информације из купац листе, анализирати подаци, обезбедити Маркетинг помоћ, и обезбедити купац услуга. Ми користити информације О томе наше купаца за тхе специфичним сврха за која то био волонтирао. У додатак, ако ти снабдевање нас са твој поштански адреса онлајн, ти може примити периодично маилингс из нас са информације у погледу а Нова збирка, Нова производи, Нова продавница локације, или предстојећи промотивни понуде или догађаји.

Понекад ми такође послати понуде до изабрани групе купаца нашег сајта на у име оф друго предузећа. Када ми урадите ово, ми урадите не дати то посао твој име и адреса. Ако ти урадите не желети до примити такве маилингс и емаил ажурирања, или иначе желети до уклонити твој име из наше листа, Молимо вас контакт нас. Ми издање рачун и друго лични информације када ми веровати издање је прикладан до придржавати се са тхе закон; спроводити или применити наше Сајтови, и/или друго споразуми; или заштитити тхе права, имовина, или сигурност оф тхе сајт, наше корисници, или други. Ово укључује размењујући информације са друго компаније и организације за превара заштите и кредит ризик смањење. Међутим, ово ради не укључити продаја, изнајмљивање, дељење, или иначе обелодањивање лично препознатљиви информације из купаца за комерцијални сврхе ин кршење оф тхе обавезе комплет напред ин ово Приватност Полици. У случај наш сајт, или суштински све оф његово средства су стечено од стране један или више трећи странке као а резултат оф а спајање, продаја, консолидација или ликвидација, купац информације може бити један оф тхе пренео средства.


ДЕЧИЈА ПРИВАЦИ

Т хе Сајт је не намењен за користити од стране било ко испод тхе старости оф 1 3 без тхе надзор оф а родитељ или старатељ, и ми урадите не свесно сакупљати Информације из било ко испод 13 година оф старости без тхе сагласност оф а родитељ или старатељ. Ако ти су испод тхе старости оф 1 3, Молимо вас урадите не прихвати било који лични информације до нас, ти може ослонити на твој родитељ или старатељ до асистирати ти.


ПРОМЕНЕ ДО ИОУР ЛИЧНИ ИНФОРМАЦИЈЕ

ти моћи направити Промене од стране сеча ин до налог вашег сајта и одлазак до тхе Профил Страна ин Мој Рачун.


ЛИНКОВИ ДО ТРЕЋИ ЖУРКА ВЕБСИТЕС

Известан активности кроз тхе сајт, такве као посебан промоције, може бити повезан са оне из друго неповезано трећи журка компаније то понудити ти тхе опција до Објави твој лични информације са тхе трећи журка. Ми воља не Објави твој лични информације са оне трећи журка компаније; само ти моћи ако ти направити то избор. Линкови обезбеђено на тхе Сајт до трећи журка веб странице су обезбеђено као а погодност до ти и ми урадите не контролу оне сајтови или њихов приватност праксе, која може разликују се из наше. Ми урадите не Потврди или направити било који репрезентације О томе било који трећи журка сајтови то може бити приступачан кроз тхе сајтови. Ми подстицати ти до преглед тхе приватност политика оф било који компанија пре него што подношење твој лични информације. Тхе лични података ти изабрати до дати до неповезано трећи странке је покривен, затрпан од стране њихов приватност политике, не ово Приватност Полици. Неки трећи журка компаније може изабрати до Објави њихов лични података са нас; то дељење је владао од стране то трећи журка компаније приватност политика.


ЛИЦЕНЦЕ И СИТЕ ПРИСТУП

Наш сајт даје грантове ти а ограничен лиценце до приступ и направити лични користити оф ово Сајт и не до преузимање или модификовати то, или било који порција оф то, осим са изразити писаним сагласност нашег сајта. Ово лиценце ради не укључити било који препродаја или комерцијални користити оф тхе сајту или његово садржаји; било који збирка и користити оф било који производ огласи, описи, или цене; било који дериват користити нашег сајта или његово садржаји; или било који користити оф података Рударство, роботи, или слично података окупљање и екстракција алата. Тхе Сајт или било који порција оф тхе Сајт може не бити репродуковано, дуплиран, копирано, продат, препродати, посетила, или иначе експлоатисано за било који комерцијални сврха без изразити писаним сагласност нашег сајта. ти може не Рам или примењивати кадрирање технике до приложити било који заштитни знак, лого, или друго власнички информације (укључујући слике, текст, страна распоред, или образац) нашег сајта и његово подружнице (укључујући тхе родитељ компанија, " Повезане компаније " ) без изразити писаним сагласност са нашег сајта. Било који неовлашћено користити прекида тхе дозволу или лиценце одобрено на нашем сајту.


АУТОРСКА ПРАВА

Све садржаја укључујући производ дизајна (укључујући било који и све колатерална материјала који се односи до тога) укључено на ово Сајт су власништво преко нашег сајта и/или његово даваоци лиценци и заштићени од стране Ауторско право Закони и/или дизајн патенти. ти договорити се не до користити, приказ, репродуковати, реемитовати, модификовати, дистрибуирати, ширити, продати, објавити, Креирај дериват Извођење радова од, емитовање, циркулисати, приказ или ин било који начин експлоатисати било који такве садржај, ин цела или ин део, да ли је од стране емаил или од стране било који друго значи, за било који сврха друго него за твој лични, некомерцијално користити као комплет напред овде. ти су не дозвољен до користити било који производ дизајна без нашег сајта изразити писаним договор.


НАШ ПРОИЗВОДИ

Покушаји нашег сајта до бити као тачан као могуће ин његово производ описи. Међутим, наш сајт ради не налог то производ и Цена описи или друго садржаја оф ово сајту су тачан, комплетан, поуздан, Тренутни, или без грешака.


ОД СТРАНЕ КОРИСТЕЋИ ОВО СИТЕ, ТИ САГЛАСНОСТ ДО НАШ КОРИСТИ ОФ ЕМАИЛ КАО А МЕАНС ОФ ТАКАВ ОБАВЕШТЕЊЕ

Ако ти имати било који питања у погледу наше Приватност политика, Молимо вас контакт наше купац услуга за даље помоћ.